کد مطلب: 250402
زنان باردار از اين ماده غذايي دوري کنند
تاریخ انتشار : 1396/11/16 13:43:10
نمایش : 187
پزشکان هشدار داده‌اند که رژيم‌ غذايي با کربوهيدرات‌ پايين، خطر ابتلا به نارسايي مادرزادي را افزايش مي‌دهد و بر همين اساس زنان نبايد در دوران حاملگي مواد غذايي داراي کربوهيدرات را از تغذيه خود حذف کنند.
کلار؛ متخصصان علوم پزشکي در آمريکا معتقدند کاهش چشمگير کربوهيدرات از رژيم غذايي در دوران بارداري خطر تولد نوزادان مبتلا به نارسايي مادرزادي را افزايش مي‌دهد.


به گزارش ايسنا، اين متخصصان دريافته‌اند در مقايسه زنان بارداري که ميزان کربوهيدرات دريافتي خود را محدود نکرده‌اند گروهي که از مصرف کربوهيدرات‌ها خودداري کرده يا آن را کاهش مي‌دهند ۳۰ درصد بيشتر احتمال دارد نوزادان مبتلا به نارسايي مادرزادي به دنيا آورند.
به گفته متخصصان آمريکايي اين نارسايي‌هاي مادرزادي مي‌تواند موجب مرگ يا معلوليت‌هاي دائمي شود.


بر اساس گزارش هلث دي نيوز، اين متخصصان آمريکايي اظهار داشتند: رژيم غذايي مادر قبل و در دوران بارداري نقش مهمي در رشد جنين دارد. اما در اين بررسي مشخص شد مصرف پايين کربوهيدرات مي‌تواند خطر ابتلا به نارسايي مادرزادي را در نوزادان تا ۳۰ درصد بيشتر مي‌کند.

انتهاي پيام/540 ک

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
یادداشت
همراه با شهدا