کد مطلب: 250477
روش‌هاي از بين بردن بوي بدِ مرغ
تاریخ انتشار : 1396/11/28 10:58:48
نمایش : 207
اگر هنگام پخت مرغ براي گرفتن بوي زهم آن پياز، برگ بو يا نظاير آن را نداريد ميتوانيد از هويج استفاده کنيد. براي از بين بردن بوي گوشت گوسفند يا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماري به مواد گوشتي اضافه کرده و بعد پخت از درون ظرف خارج کنيد.
به گزارش کلار، يکي از روشهاي از بين بردن بوي بد مرغ اين روش بسيار ساده و ابتدايي در تهيه مرغ مي باشد.

ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پياز را رنده کرده با نمک و زغفران آب شده و يک قاشق غذا خوري آبليمو مخلوط ميکنيم. سپس در يک قابلمه يک لايه مرغ چيده و مقداري از مواد را روي آن مي ريزيم به همين روش ادامه مي دهيم تا مواد تمام شود سپس مقداري روغن اضافه و مرغ را دم مي اندازيم و زير قابلمه را کم کرده تا بپزد.


براي از بين بردن بوي نامطبوع مرغ، روش هاي مختلفي وجود دارد؛ در ادامه به برخي از اين راهکارها اشاره مي کنيم:

1- مرغ را در سس يا آب ليمو بخوابانيد.

2- با گياهاني مانند رزماري، سير و پياز مرغ را طعم دار کنيد تا بوي آن از بين برود.

3- در زمان کباب کردن، علف ليمو داخل مرغ قرار دهيد.

4- در زمان سرخ کردن، زنجبيل به آن اضافه کنيد.

5- در زمان خواباندن مرغ، از سير رنده شده زيادي استفاده کنيد.

6- يک شب قبل، کمي نمک روي تکه هاي مرغ بپاشيد و در صافي قرار دهيد تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشوييد. مرغ را ابتدا در کره تفت دهيد و سپس روال پخت را ادامه دهيد. تکه هاي مرغ را به مدت ۳۰ دقيقه در آب ليمو، سرکه يا زردچوبه بخوابانيد.

7- در آب مرغ در حال پخت، يک عدد سيب، ۲ چوب دارچين، چهارعدد ميخک، کمي زنجبيل و يک چهارم پيمانه سرکه اضافه کنيد تا بوي نامطبوع مرغ از بين برود.

انتهاي پيام/540 ک

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
یادداشت
همراه با شهدا